hand-3843356_1920

Napjainkban egyre gyakrabban találkozunk olyan pályakezdő és szakképzett fiatalokkal, akik több hónapon, akár több éven át próbálnak szakmájukban elhelyezkedni, naponta küldik pályázatukat különböző álláshirdetéseire, de az esetek túlnyomó részében még csak visszajelzést sem kapnak. Hasonló helyzetben vannak az álláskeresők, illetve pályamódosítók és a szülési szabadságról visszatérő munkavállalók is.
Cégünk álláskeresési tréningje során segíti a tréningen résztvevőket, hogy olyan információk és tanácsok birtokába jussanak, melyek hatékonyan elősegítik az álláskeresési folyamat egyes szintjein való sikeres részvételt.

A tréning során bemutatjuk álláskeresési folyamatot és annak jellemzőit, segítünk elkészíteni a megfelelő önéletrajzot ( mind magyar, mind idegen nyelven), szituációs gyakorlatok segítségével készítjük fel a jelentkezőket az álláskeresés különböző fázisaira. Az állásinterjúra való felkészítésen tanácsadóink szimulálnak telefonos, angol- és magyar nyelvű interjús helyzetet, majd kielemzik a látottakat, így segítve az álláskeresőt saját fejlesztendő területeinek felismerésére.